?> Hypotheken - Keupink Makelaardij en Financieel advies
 

Hypotheken


EEN GOED VERZORGDE HYPOTHEEK 

Een hypotheek afsluiten is niet zomaar iets, dit vergt de nodige voorbereiding. Wij helpen u om inzicht in uw persoonlijke financiele situatie te krijgen en de juiste hypotheek op u af te stemmen. Voor de juiste keuze van een hypotheek dient u met verschillende zaken rekening te houden, nl.:

  • de gezins- en toekomstige situatie;
  • de ruimte voor normaal levensonderhoud;
  • de vorm (welke soort past het beste bij u);
  • de looptijd en de rentevaste periode;
  • de manier waarop u van de fiscale mogelijkheden profiteert;
  • de vermogensopbouw (d.m.v. aflossen/sparen);

Uw financieel adviseur maakt de keuzes voor u inzichtelijk en eenvoudig. Wij bieden u een zeer gevarieerd aanbod van hypotheken: doordat we aangesloten zijn bij een grote inkooporganisatie en rechtstreeks via meerdere geldverstrekkers kunnen we deze aanbieders goed met elkaar vergelijken, qua rente, premies en voorwaarden.

Zonodig worden diverse hypotheekvormen gecombineerd om uw nieuwe of bestaande woning op maat te financieren. Zo profiteert u van de verschillende voordelen van hypotheekvormen. Nieuwkomers op de woningmarkt dienen de hypotheek binnen 30 jaar af te lossen, minimaal op annuïteitenbasis. Aanvullend is een overlijdensrisicoverzekering meestal te adviseren.

Huiseigenaren met reeds bestaande hypotheek van voor 1-1-2013 hebben de mogelijkheid een aflosvrij deel (bij oversluiting hypotheek tot 50% van de marktwaarde) en een spaardeel te handhaven.

Voor ondernemers, zelfstandigen zonder personeel (zzp-ers) kunnen wij eveneens passende en gunstige financieringen inkopen en regelen.

Tevens kunt u kiezen uit verschillende rentevormen.

Meer weten? Neem contact op met onze hypotheekadviseur !

Voor meer info:

www.nhg.nl

http://www.financielebijsluiters.nl

 

Een hypotheek is een financieel plan voor uw toekomst.